Događaji

2022 / Klikni na Prijavi se, upiši pravi studiji za novo vrijeme

Klikni na Prijavi se, upiši pravi studiji za novo vrijeme

25.05.2022

Upravljanje u kriznim uvjetima i Krizni menadžment posebno su zanimljivi studiji u ovo vrijeme kriza.

Izazovi s kojima se susrećemo, od potresa do pandemije virusa korona sve jače potvrđuju da je krizni menadžment jedan od najaktualnijih studijskih programa za kojim potrebe sve više rastu. Kako prepoznati krizu, kako se s krizom nositi te kako upravljati svakom kriznom situacijom možete naučiti na Veleučilištu Velika Gorica i primijeniti znanje u poslu i životu.VVG ima i ostale zanimljive studijske programe. Jedan od njih svakako je Očna optika, koji će uskoro imati mogućnost nastavka na specijalističkom diplomskom studiju Optometrija koji će se izvoditi na engleskom i hrvatskom jeziku.

Motorna vozila, modernizirani je i atraktivni preddiplomski stručni studij. Zanimanje inženjera motornih vozila čini skup poslova koji su svojim sadržajem tehnološki srodni i povezani i koji će društvu biti potrebni u budućnosti za stvaranje nove vrijednosti.

Još jedan modernizirani studij na VVG-u je specijalistički studij Logistički menadžment za koji postoji veliki interes izvanrednih studenata koji rade na poslovima logistike u javnom i privatnom sektoru.

Veleučilište ima i druge atraktivne preddiplomske studijske programe – Održavanja računalnih sustava te nastavak na specijalistički studij Informacijski sustavi.

Ovi studiji planiraju uvesti dodatne izborne predmete koji bi izravno adresirali znatne potrebe na tržištu rada, a vezane uz uloge poslovnog analitičara (engl. Business Analyst), inženjera za osiguranje kvalitete softvera (engl. Quality Assurance engineer) te operacijsko-razvojnog inženjera (engl. DevOps).

Održavanja zrakoplova još je jedan studij koji nudi brojne mogućnosti zapošljavanja obzirom da je i lokacijski Veleučilište Velika Gorica okruženo svim državnim tvrtkama koje imaju poveznicu sa zrakoplovstvom.

Skip to content