Vijesti

2014 / Natječaj za upis na specijalistički studij Krizni menadžment u trajanju od 1 godine

Natječaj za upis na specijalistički studij Krizni menadžment u trajanju od 1 godine

05.07.2014

Natječaj

za upis na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment u trajanju od 1 godine (dodatnih 60 ECTS bodova na prethodno ostvarenih 240 ECTS bodova) za stjecanje zvanja stručnog specijalista kriznog menadžmenta u akademskoj godini 2014./2015.

1. Pregled slobodnih mjesta: 50 redovnih i 50 izvanrednih studenata

2. Uvjeti upisa na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment

Na dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment u trajanju od jedne godine mogu se upisati stručni specijalisti inženjeri kriznog menadžmenta koji su završili jednogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment na Veleučilištu Velika Gorica i ostvarili ukupno 240 ECTS bodova kroz preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij. Upisom na ovaj studij studenti su obvezni upisati nove predmete s najmanje 60 ECTS bodova kroz dva semestra i Diplomski rad.

Studentima koji su završili jednogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment na Veleučilištu Velika Gorica priznaje se ostvarenih 60 ECTS bodova, odnosno, svi položeni predmeti s dobivenim ocjenama i ECTS bodovima iz jednogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija Krizni menadžment.

3. Prijave za razredbeni postupak za specijalistički diplomski stručni studij

Termini razredbenog postupka za upis u akademskoj 2014/2015. godini su sljedeći:

1. razredbeni postupak u srpnju:

Predaja prijave i dokumenata: do 24. srpnja 2014.
Objava rezultata: 25. srpnja 2014.
Upisi: od 29. srpnja do 1. kolovoza 2014.

2. Razredbeni postupak u rujnu:

Predaja prijave i dokumenata: od 2. rujna do 18. rujna 2014.
Objava rezultata: 19. rujna 2014.
Upisi: od 23. rujna do 27. rujna 2014.

Pravo prijave na razredbeni postupak imaju osobe koje su završile specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment na Veleučilištu Velika Gorica i time stekli najmanje 60 ECTS bodova.

Razredbeni postupak obuhvaća vrednovanje prosječne ocjene jednogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija Krizni menadžment.

Povjerenstvo za upis utvrdit će ljestvicu i popis pristupnika koji zadovoljavaju uvjete upisa te ih objaviti na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Veleučilišta.

Uz obrazac za prijavu na razredbeni postupak, koji se može podignuti i popuniti u Studentskoj referadi, prilaže se Dopunska isprava o studiju (Diploma supplement) o završenom studiju.

Potrebni dokumenti predaju se putem pošte ili osobno u Studentsku referadu Veleučilišta radnim danom od 10:00 do 18:00 sati, a subotom od 10:00 do 12:00 sati.

4. Upis na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment

Pravo upisa na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment ostvaruju osobe koje su prošle razredbeni postupak na Veleučilištu Velika Gorica.

Upis se obavlja po redoslijedu na ljestvici uspješnosti dobivene razredbenim postupkom do ispunjavanja kvote za upis na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment.

Troškovi razredbenog postupka i upisa: 350,00 kn
Školarina za jedan semestar: 7.190,00 kn
Troškovi mentorstva, obrane diplomskog rada i tiskanje diplome: 2.100,00 kn

Više o razredbenom postupku i uvjetima upisa na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment možete dobiti na mrežnim stranicama Veleučilišta Velika Gorica, putem maila info@vvg.hr ili na telefonu 01/ 6222 501.

Skip to content