Vijesti

2014 / Natječaj za nastavna zvanja i radna mjesta

Natječaj za nastavna zvanja i radna mjesta

22.12.2014

NATJEČAJ

1. Nastavna zvanja i radno mjesto

a) 1 izvršitelj/ica u nastavnom zvanju profesora visoke škole u trajnom zvanju za znanstveno područje biotehničkih znanosti, znanstveno polje poljoprivreda (agronomija) (40 sati tjedno)

b) 1 izvršitelj/ica u nastavnom zvanju predavača za znanstveno područje tehničkih znanosti, znanstveno polje računarstvo, za nastavne predmete Programiranje, Algoritmi i strukture podataka, Programski jezik C, Multimedijski sadržaj i komunikacije (40 sati tjedno)

c) 1 izvršitelj/ica u nastavnom zvanju višeg predavača za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje sigurnosne i obrambene znanosti (40 sati tjedno)

2. Naslovna nastavna zvanja

a) 1 izvršitelja/ica naslovnom nastavnom zvanju višeg predavača za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje tehnologija prometa i transport

b) 1 izvršitelj/ica u naslovnom nastavnom zvanju predavača znanstveno područje tehničkih znanosti, znanstveno polje strojarstvo za nastavni predmet Mehanika i Čvrstoća konstrukcija

c) 1 izvršitelj/ica u naslovnom nastavnom zvanju predavača za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti

d) 2 izvršitelja/ice u naslovnom nastavnom zvanju predavača za područje tehničkih znanosti, polje građevinarstvo.

Uvjeti za izbor u nastavna zvanja propisani su Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07, 45/09, 2/07 – Odluka USRH, 94/13 i 193/13), kriterijima Vijeća veleučilišta i visokih škola (NN 20/2012, NN 85/2013) i Statutom Veleučilišta Velika Gorica.

Posebni uvjet pod 1. a), b) i c) i pod 2. a), b), c) i d) je sposobnost izvođenja nastave na hrvatskom jeziku.

Svi pristupnici su dužni priložiti:

1) zamolbu,

2) diplome (original ili ovjeren preslik),

3) životopis,

4) podatke o nastavnoj i stručnoj aktivnosti,

5) popis radova i radove,

6) potvrdu o zastupljenosti radova u relevantnim bazama podataka Nacionalne i Sveučilišne knjižnice Zagreb,

7) odluku o izboru u zvanje (ako postoji proveden postupak).

Priloge pod točkama 2., 3., 4., 5. i 6. obvezno dostaviti i na CD-u. Rok za prijavu na natječaj je 30 dana od objave u Narodnim novinama. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja potrebno dostaviti na adresu: Veleučilište Velika Gorica, Zagrebačka cesta 5, 10410 Velika Gorica, s naznakom: »Za natječaj«. Sve informacije mogu se pročitati na web-stranici www.vvg.hr. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Skip to content