Vijesti

2013 / Natječaj za upis na spec. diplomski stručni studij IS

Natječaj za upis na spec. diplomski stručni studij IS

05.04.2013

 

Natječaj

za upis na specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi u trajanju od 1 godine (dodatnih 60 ECTS bodova na prethodno ostvarenih 240 ECTS bodova) za stjecanje zvanja stručnog specijalista inženjera informacijske tehnologije u akademskoj godini 2013./2014.

1. Pregled slobodnih mjesta: 30 studenta (redovni i izvanredni)

2. Uvjeti upisa na specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi

Na dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi u trajanju od jedne godine mogu se upisati stručni specijalisti inženjeri informacijske tehnologije koji su završili jednogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi na Veleučilištu Velika Gorica i ostvarili ukupno 240 ECTS bodova kroz preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij. Upisom na ovaj studij studenti su obvezni upisati nove predmete s najmanje 60 ECTS bodova kroz dva semestra i Diplomski rad.

Studentima koji su završili jednogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi na Veleučilištu Velika Gorica i pri tome ostvarili najmanje 60 ECTS bodova bit će priznati svi položeni predmeti (osim Diplomskog rada) s dobivenim ocjenama i ECTS bodovima iz jednogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija Informacijski sustavi.

3. Prijave za razredbeni postupak za specijalistički diplomski stručni studij

Predaja prijave i dokumenata: do 19. veljače 2014.
Objava rezultata: 20. veljače 2014.
Upisi: od 24. do 28. veljače 2014.

Pravo prijave na razredbeni postupak imaju osobe koje su završile specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi na Veleučilištu Velika Gorica i time stekli najmanje 60 ECTS bodova.
Razredbeni postupak obuhvaća vrednovanje prosječne ocjene jednogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija Informacijski sustavi.
Povjerenstvo za upis utvrdit će ljestvicu i popis pristupnika koji zadovoljavaju uvjete upisa te ih objaviti na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Veleučilišta.
Uz obrazac za prijavu na razredbeni postupak, koji se može podignuti i popuniti u Studentskoj referadi, prilaže se Dopunska isprava o studiju (Diploma supplement) o završenom studiju.
Potrebni dokumenti predaju se putem pošte ili osobno u Studentsku referadu Veleučilišta radnim danom od 10:00 do 18:00 sati, a subotom od 10:00 do 12:00 sati.

4. Upis na specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi

Pravo upisa na specijalistički diplomski stručni studij ostvaruju osobe koje su prošle razredbeni postupak na Veleučilištu Velika Gorica.
Upis se obavlja po redoslijedu na ljestvici uspješnosti dobivene razredbenim postupkom do ispunjavanja kvote za upis na specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi.

Troškovi razredbenog postupka i upisa: 300,00 kn
Školarina za jedan semestar:
8960,00 kn
Troškovi mentorstva, obrane diplomskog rada i tiskanje diplome:
2100,00 kn

Više o razredbenom postupku i uvjetima upisa na specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi možete dobiti na mrežnim stranicama Veleučilišta Velika Gorica, putem maila info@vvg.hr  ili na telefonu 01/ 6222 501.

Skip to content