Vijesti

2024 / Dan otvorenih vrata – posjet velikogoričkih srednjoškolaca

Dan otvorenih vrata – posjet velikogoričkih srednjoškolaca

29.04.2024

Oko 30 srednjoškolaca Srednje strukovne škole Velika Gorica posjetilo je danas Veleučilište povodom Dana otovrenih vrata. Učenicima ove srednje škole predstavljeni su naši studijski programi, kao i sve službe, od Studentske referade i Centra za karijernu i psihološku podršku do naše knjižnice i laboratorija očne optike.
Mogu doznati i sve o mogućnostima studiranja i stručne prakse u inozemstvu u sklopu Erasmus+ programa, o radu našeg Studentskog zbora, ali i o poslovima kojima se bavi naš Centar za stručno obrazovanje i osposobljavanje i o mogućnosti priprema za državnu maturu koje mogu pohađati na VVG-u.
Opremljeni brošurama studija i novim brojem našeg informativnog lista Gaudeamus, dragim gostima ponuđeno je i malo osvježenje.
Dan otvorenih vrata danas je organiziran za potencijalne studente ali i naše sugrađane, koji žele doznati kako teče obrazovni proces i što sve nudimo našim studentima.
U 17 sati očekujemo srednjoškolce Gimnazije Velika Gorica koji će poslušati predavanje Umjetna inteligencija i matematika kolege dr. sc. Aleksandra Hatzivelkosa i tako postati student na jedan dan.

Dobro nam došli!

</a

DAN OTVORENIH VRATA – PROGRAM

Skip to content