Vijesti

2023 / Dani karijera na VVG-u – radionice za studente

Dani karijera na VVG-u – radionice za studente

18.04.2023

Dani karijera na Veleučilištu Velika Gorica održat će se 27. i 28. travnja te će tijekom dva dana organizirati radionice na koje se mogu prijaviti svi naši studenti. Za sudjelovanje se dobiva potvrda o sudjelovanju, a u nastavku možete pročitati detalje o održavanju radionica.

1. Radionica CISOK: zamolba za posao, životopis i priprema za intervju

Na ovoj radionici možete se upoznati s raznim formatima pisanja životopisa te kroz vježbe naučiti kako napisati životopis i personaliziranu molbu te pritom istaknuti svoje najjače strane. Također, doznat ćete kako se pripremiti i predstaviti na razgovoru s potencijalnim poslodavcem. Prezentirat će se i brojne usluge Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kako bi u svijet rada ušli informirani o raznim mogućnostima koje se nude nakon završenog obrazovanja. Zbog ograničenog broja sudionika, prijava na radionicu je obavezna. Prijaviti se možete do 26.4.2023.

Datum održavanja: 27.4.2023.
Vrijeme održavanja: 09:00 – 10:30
Lokacija: Dvorana F
Prijava: https://forms.office.com/e/B24LXBdRKU

2. Radionica: Komunikacijske vještine u poslovnom okruženju

Na ovoj radionici ćete se upoznati s tehnikama za postizanje bolje i učinkovitije komunikacije u svakodnevnom životu i poslovnom okruženju. Uz jednostavne smjernice i praktične vježbe, moći ćete osvijestiti svoje komunikacijske obrasce, isprobati nove načine komuniciranja i unaprijediti svoje vještine primanja i prenošenja poruka. Sudjelovanje u radionici vam može pomoći da budete bolji sugovornik kolegama, klijentima ili u bilo kojem drugom okruženju. Zbog ograničenog broja sudionika, prijava na radionicu je obavezna. Prijaviti se možete do 26.4.2023.

Datum održavanja: 28.4.2023.
Vrijeme održavanja: 11:30 – 13:00
Lokacija: Dvorana F
Prijava: https://forms.office.com/e/MLikKB98Gg

Skip to content