Vijesti

2024 / Dani karijera – susret studenata i potencijalnih poslodavaca

Dani karijera – susret studenata i potencijalnih poslodavaca

19.03.2024

Na Veleučilištu su započeli Dani karijera, na kojima sudjeluje tridesetak ustanova, tvrtki, agencija…., te će tijekom ovoga tjedna biti organizirano niz događanja – predavanja, radionica, panela, izložbi. Jučer, tijekom prvoga dana, predstavilo se šest tvrtki i ustanova (Span d.d, Libusoft Cicom d.o.o., Hrvatska poštanska banka, Raiffeisenbank Austria, Ve-Go-Ra i Digitalni Inovacijski Inkubator. Studenti su pokazali zanimanje te su obišli brojne štandove, poslušali zanimljive prezentacije te stupili u kontakt i s potencijalnim poslodavcima, što je i glavni razlog organizacije Dana karijera.
Danas je na rasporedu Poduzetnička priča optičke tvrtke Promize Eyewear, kao i radionica „Komunikacijske vještine u poslovnom svijetu“.

Sutra najavljujemo predstavljanje Cisco akademije, pregled vidne oštrine koju će za sve zainteresirane obavljati naši studenti očne optike te panel raspravu od 18.15 na kojoj će sudjelovati predstavnici Croatia Airlinesa, Gašparić auta, Razvojne agencije Ve-Go-Ra – i Udruge Formula Student Alpe Adria.
Dobro nam došli

Skip to content