Vijesti

2023 / Erasmus+ – posjeta Visokoj školi CEPS u Kiseljaku

Erasmus+ – posjeta Visokoj školi CEPS u Kiseljaku

09.10.2023

Predstavnici Veleučilišta, dekan dr. sc. Ivan Toth, prodekanica za nastavnu djelatnost dr. sc. Tamara Čendo Metzinger, voditeljica Službe za financije, računovodstvo i nabavu Vesna Valdec, mag. oec. i voditelj Službe za održavanje i sigurnost Ivica Turčić, mag. ing. logist. proveli su od 2. do 6. listopada 2023. na Visokoj školi “CEPS-Centru za poslovne studije” u Kiseljaku. Posjeta CEPS-u organizirana je u sklopu Erasmus+ programa, te su između dvije visokoobrazovne ustanove razmijenjena iskustva i primjeri dobre prakse, a razgovaralo se i o budućoj suradnji u području razvoja novih studijskih programa i mogućnostima online studija. Tema razgovora bila je i zajednička organizacija ljetnih i zimskih škola, a iskustva su razmijenjena i o drugim izazovima u području visokog obrazovanja, posebno u području razvoja modernih koncepcija visokog obrazovanja u kojima se studenti potiču na preuzimanje aktivne uloge u nastavnom procesu.
Tijekom posjeta planirali su se i drugi zajednički projekti poput izdavaštva, ali i razne druge aktivnosti od zajedničkog interesa obiju ustanova.
Inače, Veleučilište Velika Gorica ima intenzivnu suradnju s Visokom školom u Kiseljaku, s kojom je službeni ugovor o suradnji potpisan još 2017. godine.

Skip to content