Vijesti

2023 / Menadžment i poduzetništvo – gost predavač Damjan Žunić

Menadžment i poduzetništvo – gost predavač Damjan Žunić

03.11.2023

Na kolegiju Menadžment i poduzetništvo u petak 27. listopada gostovao je M. Sc. Damjan Žunić, naš bivši student i suradnik u nastavi. Kolega Žunić došao je na poziv nastavnice mr. Mirele Karabatić, v. pred., dipl. oec. te je održao zanimljivo predavanje studentima stručnih prijediplomskih studija Očna optika i Upravljanje u kriznim uvjetima.
Kroz temu predavanja “Od košarkaša do ravnatelja poliklinike” naš gost predavač je studentima dao uvid u mogućnosti napredovanja poslije završenog studija na Veleučilištu Velika Gorica. Nakon aktivnog bavljenja sportom, Damjan je upisao studij Očna optika te se nastavio usavršavati u inozemstvu na Allen University u Njemačkoj, gdje je trenutno i suradnik u nastavi. Studentima je ispričao svoj put od demonstratora i asistenta na Veleučilištu, zatim optometrista u poliklinikama Optotim, Optical Express do pozicije suvlasnika i ravnatelja u Poliklinici Vukas.
Studenti su, uz ostvarenje ishoda samog predmeta, imali mogućnost doznati informacije o načinu i mogućnostima za napredovanje u akademskom i poslovnom pogledu. Zahvaljujemo Damjanu i Poliklinici Vukas te se veselimo daljnjoj suradnji.

Skip to content