Vijesti

2023 / Na Danima karijera predstavilo se dvadesetak tvrtki i ustanova partnera

Na Danima karijera predstavilo se dvadesetak tvrtki i ustanova partnera

27.04.2023

Naši prvi Dani karijera okupili su dvadesetak tvrtki partnera, te ustanove Ravnateljstvo civilne zaštite i Hrvatsku vatrogasnu zajednicu. Svatko od njih je u holu nove zgrade studentima, srednjoškolcima i osnovnoškolcima koji su nam došli u posjet, kao i drugim gostima i zaposlenicima VVG-a, predstavili svoje usluge i proizvode. Mnogi su se i posebno pobrinuli i posjetitelje privlačili zanimljivim nagradnim igrama. Bila je ovo iznimna prilika i da naši partneri s Edge Hill Sveučilišta (Velika Britanija) predstave svoj studij Cyber Security s kojima planirano suradnju na zajedničkom studijskom programu. Za naše mnogobrojne goste organizirano je i predstavljanje studijskih programa kojima želimo privući buduće studente.
Inače, svaka tvrtka-partner dobila je prostor za izlaganje, ali i mogućnost da se predstave gostima, studentima i djelatnicima VVG-a. Dani karijera danas završavaju predstavljanjem Ravnateljstva civilne zaštite I HVZ-a.
Dvodnevni program Dana karijera nastavljamo i sutra. Radionica Komunikacija s klijentima počinje u 9 sati, a nakon nje u 11.30 održat će se radionica Komunikacijske vještine u poslovnom okruženju. Studentima očne optike sutra će se predstaviti još jedna naša suradna tvrtka – Ghetaldus Optika.
Dane karijera organizirao je Centar za karijernu i psihološku podršku.

Skip to content