Vijesti

2023 / Dani karijera Veleučilišta Velika Gorica

Dani karijera Veleučilišta Velika Gorica

14.04.2023

Od 27. do 28. travnja na Veleučilištu Velika Gorica održat će se prvi Dani karijera na kojima će sudjelovati uspješne hrvatske i regionalne tvrtke koje posluju internacionalno. Dominanto su zastupljene tvrtke iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija, te iz auto industrije. Međutim, vodilo se računa da svi studijski programi Veleučilišta Velika Gorica pronađu nešto za sebe u raznolikom programu Dana karijera.
Tvrtke će se, kao potencijalni poslodavci, predstaviti studentima u izložbenom prostoru, preko usmenih prezentacija i digitalnih sadržaja na TV ekranima. Studenti će imati priliku sudjelovati u tri radionice kojima će moći unaprijediti svoje vještine razvoja karijere i traženja posla te generičke vještine za bolje snalaženje u poslovnom okruženju.
Studentima će se predstaviti i mogućnosti Erasmus + programa kao i mogućnosti nastavka školovanja na specijalističkim diplomskim studijima Veleučilišta. Posebna prezentacija bit će program budućeg zajedničkog studija kibernetičke sigurnosti koji će predstaviti naši partneri sa Edge Hill University iz Ujedinjenog Kraljevstva.
Naši gosti na Danima karijera bit će velikogorički srednjoškolci koji će imati priliku upoznati se s prvostupničkim stručnim studijima Veleučilišta i možda donijeti odluku da svoju karijeru započnu upravo na nekom od jedinstvenih studijskih programa našeg Veleučilišta.
Dobro nam došli.

Skip to content