Vijesti

2023 / Najava – Festival znanosti u Velikoj Gorici

Najava – Festival znanosti u Velikoj Gorici

18.04.2023

Veleučilište Velika Gorica i ove godine s partnerima – Gradom Velikom Goricom, velikogoričkim srednjim školama( Srednja strukovna škola, Gimnazija Velika Gorica, Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina i Ekonomska škola Velika Gorica), Muzejom Turopolja i Turističkom zajednicom grada Velike Gorice organizira Festival znanosti koji će trajati od 24. do 29. travnja.
Festival i ove godine nudi radionice, projekcije filmova, izložbe, predavanja, prezentacije i debate te završava turističkom šetnjom Velikom Goricom. Događanja su raspoređena prema danima i ustanovama, pa će se događanja vezana za naše Veleučilište održavati u četvrtak 27. travnja.
Iznimna je ovo prilika za prezentaciju znanja, tehnologija i iskustva našim studentima, ali i srednjoškolcima koje očekujemo u velikom broju. Povezivanje i zajednički rad ustanova uvijek može donijeti samo pozitivne učinke u lokalnoj zajednici, te se nadamo da će tako biti i ove godine. Pozivamo sve a nam se pridruže i uživaju u bogatom programu Festivala.
FESTIVAL ZNANOSTI – PROGRAM

Skip to content