Vijesti

2021 / Obavijest nastavnicima i studentima o organizaciji i provedbi nastave u zimskom semestru akademske 2020./2021. godine

Obavijest nastavnicima i studentima o organizaciji i provedbi nastave u zimskom semestru akademske 2020./2021. godine

05.01.2021

Zbog razornih potresa koji su pogodili više područja Republike Hrvatske dana 28. i 29. prosinca 2020. godine, potrebno je prilagoditi organizaciju nastave nastaloj situaciji.

Svim studentima koji studiraju na Veleučilištu Velika Gorica na preddiplomskim stručnim studijima Očna optika, Motorna vozila (Održavanje motornih vozila), Održavanje računalnih sustava, Održavanje zrakoplova i Upravljanje u kriznim uvjetima te na specijalističkim diplomskim stručnim studijima Informacijski sustavi, Krizni menadžment i Logistički menadžment, a  prema Pravilniku o studiju KLASA: 602-04/17-14-021 URBROJ: 238/31-132-020-17-01 od 29. rujna 2017. godine, omogućava se kako slijedi:

  • Dodatne konzultacije s predmetnim nastavnicima u skladu s potrebama i zahtjevima studenata na svim predmetima preddiplomskih i diplomskih stručnih studija. Način obavljanja konzultacija objavit će predmetni nastavnici na Pretincu.
  • Dodatne konzultacije studenata s mentorima godine, koji će sve zahtjeve vezano za studiranje pravodobno prenositi pročelnicima studija, predmetnim nastavnicima i Službi za nastavnu djelatnost i studentska pitanja.
  • Način ispunjenja obveza ili prolongiranje obveza iz predmeta i uvjeta za polaganje predmeta iz zimskog semestra za koje su rokovi obveze bili definirani (vježbe, seminarski radovi i dr.) nakon 23. prosinca 2020. godine, a prema dogovoru s predmetnim nastavnikom.
  • Omogućavanje izlazaka na dodatne termine kolokvija u zimskom semestru do redovnih ispitnih rokova, ako za to postoje potrebe.
  • U slučaju nemogućnosti izlaska studenta na redovne ispitne rokove, organizirat će se dodatni ispitni rokovi u zimskom semestru u dogovoru s predmetnim nastavnikom.
  • Omogućavanje izlazaka na ispit studentima iz predmeta zimskog semestra u izvanrednom ispitnom roku od 12. travnja do 12. svibnja 2021. godine.

Svi nastavnici pravodobno će  o navedenom obavještavati studente putem Pretinca.

 

S poštovanjem,

 

prodekan za nastavnu djelatnost

    dr. sc. Ivan Nađ, prof. v. š.

 

Obavijest nastavnicima i studentima o provedbi nastave

Skip to content