Vijesti

2024 / Podjela potvrda polaznicima edukacije Održivost i sigurnost u turizmu

Podjela potvrda polaznicima edukacije Održivost i sigurnost u turizmu

11.06.2024

Na Veleučilištu Velika Gorica podijeljene su potvrde polaznicima edukacije Održivost i sigurnost u turizmu, koju je naše Veleučilište, u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije, provelo u ožujku ove godine. Na edukaciji je sudjelovalo 15 polaznika (čelne osobe turističkih zajednica gradova i općina s područja Zagrebačke županije).
Edukacija je bila podijeljena u dva dijela. Prvi dio je proveden sredinom ožujka u prostorima Veleučilišta Velika Gorica dok se drugi dio odnosio na izradu samostalnih radova koji su prezentirani na Danima kriznog upravljanja održanim 22. i 23. svibnja 2024. godine u Termama Tuhelj.
Cilj edukacije je bio osposobiti polaznike za suvremeno upravljanje turizmom te steći sposobnost strateškog razumijevanja i primjene održivih načela u turističkom sektoru, razviti analitičke sposobnosti za procjenu upravljačkih strategija, te efikasno surađivati s lokalnim zajednicama i dionicima imajući u vidu sigurnosne aspekte i moguće krizne situacije.
Potvrde o završetku edukcije polaznicima su uručile v. d. dekana dr. sc. Tamara Čendo Metzinger, prodekanica za znanost prof. dr. sc. Sanja Kalambura i direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Skip to content