Vijesti

2024 / Poziv studentima – prijavite se na nagradni natječaj „Play Your Airport“

Poziv studentima – prijavite se na nagradni natječaj „Play Your Airport“

13.06.2024

Poštovani studenti i studentice,
Međunarodna Zračna luka Zagreb (MZLZ) poziva vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati u utorak, 18. lipnja 2024. u Zračnoj luci Franjo Tuđman. Dan otvorenih vrata organiziran je s ciljem dodatnog predstavljanja različitih procesa zračne luke te poticanja na sudjelovanje u nagradnom natječaju „Play Your Airport“.
„Play Your Airport“ je nagradni natječaj koji organizira MZLZ u suradnji s partnerom Aeroports de Paris. Prvi put se održava u Hrvatskoj, a vidimo ga kao izvanrednu prigodu da svoje inovacije i ideje pretočite u rješenja koja bi doprinijela boljem putničkom iskustvu, zelenijoj zračnoj luci i automatizaciji usluga, jednom riječju – to je prilika da zajedno kreiramo zračnu luku budućnosti.
Natječaj je otvoren do 26. srpnja 2024. a sve detalje možete pronaći na poveznici https://www.zagreb-airport.hr/
Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku da zavirite iza kulisa aerodroma i upoznate se s operacijama, uslugama i tehnologijama koje omogućuju nesmetano funkcioniranje jedne od najprometnijih zračnih luka u regiji, a sve kako bismo vam pružili bolji uvid u operativne aktivnosti te vas potaknuli na izradu i ponudu inovativnih prijedloga i zajedničko kreiranje zračne luke budućnosti.
Za dodatne informacije i upute o prijavi za sudjelovanje studenti se trebaju javiti kolegici Doroteji Bačurin na e-mail adresu doroteja.bacurin@vvg.hr do petka 14. lipnja 2024. godine do 15:00 sati.

Skip to content