Vijesti

2018 / Prijavite se za stipendiju i budite sudionik Europskog Foruma Alpbach

Prijavite se za stipendiju i budite sudionik Europskog Foruma Alpbach

06.03.2018

Klub Alpbach Hrvatska predstavlja stipendije koje se svake godine dodjeljuju studentima i mladima iz cijeloga svijeta, a u svrhu sudjelovanja na Europskom Forumu Alpbach.

Europski Forum Alpbach (EFA) je konferencija koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta. Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više od 7 različitih područja. Osim toga, moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola (područje zdravstva, ekonomije i prava).

Studenti imaju mogućnost sudjelovanja na svim navedenim eventima na kojima sveukupno sudjeluje više od 5000 ljudi, a za 700 njih su osigurane pune stipendije.

Ovo je izvrsna prilika za svaku mladu osobu da se umreži i stekne dodatna znanja iz vlastitog interesnog područja. Stipendija pokriva troškove sudjelovanja (koji inače iznose EUR 1500), smještaja, javnog prijevoza za vrijeme trajanja Foruma, te dnevni džeparac u iznosu od EUR 17.00.
U nastavku se nalazi detaljan opis samog Foruma, s dodatnim informacijama kako se prijaviti, te kontaktni podaci u slučaju dodatnih pitanja:

European-Forum-Alpbach-2018

Informacije su također dostupne na: https://www.facebook.com/KlubAlpbachHrvatska/

Skip to content