Vijesti

2024 / Pripreme za državnu maturu – slobodnih mjesta ima još samo na last minute tečaju

Pripreme za državnu maturu – slobodnih mjesta ima još samo na last minute tečaju

19.02.2024

Spremni dočekajte ispite državne mature – s
Veleučilište Velika Gorica i dalje je tu za vas. Još uvijek nije kasno započeti s kvalitetnim pripremama za državnu maturu te tako spremni i bez stresa dočekati lipanj, mjesec ispita.
Za individualne pripreme polaznika, pripreme pod nazivom „1 na 1“, ostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta, a prijave za Last minute tečaj koji počinje u svibnju traju do popunjenja svih mjesta ili do 2. svibnja 2024.
Za Last minute tečaj i pripreme “1 na1” možete se prijaviti OVDJE.
Podsjećamo da je zbog velikog interesa budućih pristupnika ispitima državne mature na Veleučilištu tijekom siječnja i veljače proveden još jedan krug ispita probne mature za hrvatski jezik, obje razine matematike i engleskog jezika te za fiziku. Svi pristupnici dobili su na svoje e-mail adrese povratne informacije o svom uspjehu.
Nakon prvog kruga ispita besplatne probne mature svi pristupnici ispitu su, neovisno o tome jesu li bili prijavljeni za neki od programa priprema na Veleučilištu ili ne, mogli doći na prve sate priprema na kojima se napravila detaljna analiza provedenog probnog ispita državne mature.
Svi oni koji nisu bili sigurni u svoje znanje, koji su zakasnili s prijavom za tečajeve koji su već u tijeku, kojima je potrebna dodatna ili drugačija pomoć za pripreme dobili su odgovore na sva svoja pitanja.

Skip to content