Vijesti

2024 / Promocija studenata – hvala što ste bili s nama!

Promocija studenata – hvala što ste bili s nama!

13.07.2024

Na svečanoj promociji diplome je jučer primilo 117 prvostupnika koji su završili jedan od stručnih prijediplomskih studija i 28 magistra struke koji su završili jedan od stručnih diplomskih studija na Veleučilištu Velika Gorica.

“Vidjeti vas ovdje u ovolikom broju budi u nama osjećaj ponosa i sreće jer imamo čast i zadovoljstvo promovirati još jednu generaciju naših prvostupnika inženjera i magistara inženjera”, rekla je početku promocije v.d. dekana dr. sc. Tamara Čendo Metzinger.
Naime, do ovoga trenutka trebalo je uložiti puno truda, rada, učenja i uspješnih polaganja ispita. Diplome su kruna svih uloženih napora, nova znanja trebat će moći i znati primijeniti. To je za sve ove mlade ljude jedan novi izazov.

“Iskoristite stečeno znanje na najbolji mogući način, stvaranjem društva i svijeta u kojemu želite živjeti i ostvariti svoje potencijale. Budite primjer drugima, kreativni, odgovorni i profesionalni u poslovnom okruženju, empatični, ljubazni i dostojanstveni. Nastavite učiti, stjecati nova znanja, budite odlučni i hrabri i ne posustajte pred izazovima. Ostanite međusobno povezani, nastavite učiti i istraživati, budite glasnogovornici Veleučilišta Velika Gorica na kojem ćete uvijek biti dobrodošli, a svojom stručnošću i znanjem učinite društvo u kojem živimo boljim mjestom za život”, poručila je Čendo Metzinger.
Promocija je održana u prostorima Veleučilišta a naše promovente došli su podržati i radovati se njihovom uspjehu članovi obitelji i prijatelji.
Radujemo se skupa s njima i čestitamo na stečenim diplomama koje će im, vjerujemo, pomoći u ostvarenju životnih ciljeva. Hvala što ste bili s nama!

Skip to content