Vijesti

2024 / Student Albert Pugar: “Dobio sam posao zahvaljujući Danima karijera”

Student Albert Pugar: “Dobio sam posao zahvaljujući Danima karijera”

15.10.2024

Naš student na studiju Motorna vozila Albert Pugar započeo je svoju karijeru u tvrtki Tokić d.o.o. Radi se o regionalnom lideru u prodaji autodijelova i popratne opreme za osobna i laka teretna vozila s kojim Veleučilište Velika Gorica ima dugogodišnju suradnju.

Posao u Tokiću Albert je dobio zahvaljujući Danima karijera koje je i ove godine organizirao VVG od 18. do 22. ožujka. Među tridesetak tvrtki i ustanova na Danima karijera predstavila se i tvrtka Tokić d.o.o.

Predstavnice tvrtke dijelile su informacije našim studentima, pa i one najbitnije, o mogućnosti zaposlenja.

Nakon prijave i obavljene procedure Albert je danas, uz studiranje, i zadovoljan zaposlenik na radnom mjestu agenta u pozivnom centru, zadužen za podršku sektoru prodaje te informiranje klijenata  i rješavanja upita putem društvenih mreža i telefonskih poziva.

„Ovim putem želim zahvaliti Veleučilištu Velika Gorica zbog suradnje koju imaju s Tokićem te spajanju studenata i kompanija na razne načine. Studiranje je lakše kada znaš da odlaziš u kompaniju koju preporučuje tvoj fakultet te tvoj posao tijekom studija priznaje kao praksu.

Također, htio bih pozvati i ostale kolege da prate web stranicu Tokića i prijavljuju se na otvorene pozicije kako bi svoju karijeru započeli baš u ovoj kompaniji koja podržava mlade ljude“, poručio je Albert.

Skip to content