Vijesti

2024 / Student prve generacije Anđelko Markulin podijelio s nama svoja iskustva

Student prve generacije Anđelko Markulin podijelio s nama svoja iskustva

08.04.2024

U sklopu nastavka serije Alumni predavanja, održano je izuzetno inspirativno predavanje koje je održao ugledni predavač Anđelko Markulin, inicijator osnivanja Alumni kluba na VVG-u. Predavanje pružilo dragocjen uvid u aktualne trendove i perspektive za Alumni studente, ističući ključne faktore potrebne za izgradnju uspješne karijere u suvremenom europskom okruženju.
Predavanje je održano u četvrtak, 4. travnja s početkom u 18:30 sati, istovremeno u dvorani F i putem platforme Microsoft Teams.
Anđelko Markulin, kao stručnjak s bogatim iskustvom u području razvoja karijere i ljudskih resursa, istaknuo je ključne vještine i kompetencije koje su danas visoko cijenjene na europskom tržištu rada. Jedan od glavnih naglasaka bio je razvoj mekih vještina poput komunikacijskih sposobnosti, timskog rada, rješavanja problema i liderstva. Osim toga, istaknuo je važnost stalnog učenja i prilagodljivosti pred izazovima koje donosi digitalna transformacija.
Markulin je posebno naglasio nekoliko ključnih tema koje su relevantne za Alumni studente i njihov budući profesionalni razvoj. S obzirom na brze promjene tehnologije i poslovnog okruženja, važno je kontinuirano osnaživati vlastite kompetencije kako bi se ostvarila konkurentska prednost na tržištu rada.
Kroz interaktivni format predavanja, sudionici su imali priliku postavljati pitanja i dijeliti svoja iskustva, čime je stvorena dinamična rasprava o temama ključnima za razvoj uspješne karijere u Europi.
Uz naglasak na kontinuiranom učenju, prilagodljivosti i razvoju mekih vještina, predavanje Anđelka Markulina ostavilo je dubok dojam na sudionike, pružajući im jasnu viziju kako uspješno ploviti kroz zahtjevno, ali izazovno europsko poslovno okruženje.

Skip to content