Vijesti

2024 / Testirajte svoje vještine hrvatskog jezika BESPLATNO i saznajte koji modul je savršen za vas

Testirajte svoje vještine hrvatskog jezika BESPLATNO i saznajte koji modul je savršen za vas

22.07.2024

Testiranje hrvatskog jezika provod će se u utorak 3. rujna 2024. u 9:00 sati. Testiranje se provodi kako bi se utvrdila razina znanja polaznika i odredilo koji će program najbolje odgovarati njihovim potrebama. Testiranje će se sastojati od pisane i usmene komponente te će se provoditi prema standardiziranim kriterijima.
Rezultati testiranja bit će korišteni kako bi se prilagodio program u skladu s potrebama i razinom znanja polaznika.
Ova usluga je besplatna i omogućuje polaznicima da dobiju jasniju sliku o svom znanju hrvatskog jezika prije početka programa.

Test your Croatian language skills for FREE and see which module is your perfect fit

Testing of the Croatian language will be conducted on Tuesday, September 3, 2024 at 9:00 a.m. Testing of the Croatian language will be conducted in order to determine the level of knowledge of the participants and to determine which program best suits their needs. The testing will consist of written and oral components and will be conducted according to standardized criteria.
The results of the testing will be used to adjust the program according to the needs and level of knowledge of the participants.
This service is free and allows participants to get a clearer picture of their knowledge of the Croatian language before the start of the program.

Podsjećamo da je Veleučilište Velika Gorica za sve strane studente, strane radnike i strane državljane koji borave u Republici Hrvatskoj iz privatnih razloga pokrenulo program učenja hrvatskog jezika za strance kojim omogućava lakše i uspješnije svladavanje osnova hrvatskog jezika i komunikacije što je odličan preduvjet za lakše daljnje učenje i snalaženje u svijetu rada, kao i za bolju integraciju u okolinu i u hrvatsko društvo općenito.

Više o programu doznajte na linku:
https://vvg.hr/cjelozivotno-obrazovanje/hrvatski-jezik-za-strance/

Skip to content