Vijesti

2024 / Upisi – studiraj na VVG-u

Upisi – studiraj na VVG-u

23.04.2024

Na stručne prijediplomske studije Veleučilišta mogu se upisati pristupnici koji su završili najmanje četverogodišnji srednjoškolski program i položili državnu maturu. Državna matura provodi se polaganjem ispita državne mature, za upis na stručne prijediplomske studije na Veleučilištu polažu se ispiti obveznog dijela državne mature na osnovnoj razini. Pristupnici se za upis na studij prijavljuju putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVU) odnosno putem stranice Postani student

Iznimno, upisati se mogu i pristupnici bez položene državne mature a koji su četverogodišnji srednjoškolski program završili prije 2010. godine.
Natječaj za upis na stručne prijediplomske studije u akademskoj 2024./2025. godini

Sukladno Odluci o upisu studenata s invaliditetom pristupnici sa utvrđenim invaliditetom imaju pravo upisa u statusu redovitih studenata izvan odobrene upisne kvote uz uvjet da prijeđu razredbeni postupak.

Dodatne informacije o upisima na stručne prijediplomske studije mogu se dobiti i putem e-mail adrese info@vvg.hr ili pozivom na broj telefona 01/6222-501 u okviru radnog vremena Studentske referade.

Skip to content