Vijesti

2023 / Virtualna terenska nastava u organizaciji KING ICT-a i VVG-a

Virtualna terenska nastava u organizaciji KING ICT-a i VVG-a

25.12.2023

U sklopu kolegija Poslovna komunikacija i Poduzetništvo, nastavnice dr. sc. Tamara Čendo Metzinger, prof. struč. stud. dipl. soc. i mr. Mirela Karabatić, v. pred. dipl. oec. povele su studente na virtualnu terensku nastavu u organizaciji KING ICT-a i VVG-a.
ERP radionicu održali su Marko Nenadović i Mihael Žagar, viši koordinatori podrške iz Sektora softverskih rješenja tvrtke KING ICT za 24 studenta druge godine stručnog diplomskog studija Logistički menadžment i stručnog prijediplomskog studija Upravljanje u kriznim uvjetima. U ulozi voditelja virtualnih tvrtki, studenti su imali priliku postaviti strategiju poslovanja, surađivati sa svojim kolegama i rješavati realne poslovne probleme, a sve uz pomoć aktivnog SAP S/4HANA ERP sustava u scenariju Logistike. Do izražaja su došle njihove komunikacijske vještine i snalaženje pri savladavanju poslovnih izazova, kao i spremnost na donošenje odluka koje imaju direktan utjecaj na poslovanje i poslovno okruženje. Nakon uspješno završene terenske nastave, svi su studenti za aktivno sudjelovanje dobili KING ICT ERPsim certifikat. Navedena aktivnost doprinosi usvajanju znanja iz kolegija Poduzetništvo i Poslovna komunikacija te na kraju i samog studijskog programa.
U nastavku izdvajamo neke od dojmova koji potvrđuju korisnosti i vrijednost ERPsim radionice te zadovoljstvo studenata u korištenju takvog oblika učenja u visokom obrazovanju.

Skip to content