Vijesti

2023 / Terenska nastava – studenti IS-a posjetili tvrtku Q Agency

Terenska nastava – studenti IS-a posjetili tvrtku Q Agency

24.03.2023

Studenti diplomskog studija Informacijski sustavi su u sklopu kolegija Elektroničko poslovanje i Poslovno informacijski sustavi posjetili 26. siječnja tvrtku Q Agency u Zagrebu.
Tijekom posjeta Q Agency, studenti su se upoznali s kompletnim poslovanjem tvrtke, podjelom uloga u projektima te njihovim odnosom i procesom rada s klijentima. Ovo je bila odlična prilika studentima dobiti uvid u svjetski primjer dobre prakse u IT sektoru.
Q Agency je software & design agencija koje je ocijenjena jednom od 15 najboljih svjetskih web development tvrtki u svijetu po Clutchu, vodećoj nezavisnoj svjetskoj agenciji za rangiranje IT tvrtki. Također, posljednje dvije godine Q agency je proglašen najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao. Q ima preko 300 stručnjaka, s uredima u Zagrebu, New Yorku, Londonu, Zürichu i Beogradu. Trenutno rade na mnogim projektima i s mnogim klijenata kao što su Novartis, The Times, Manpower Group, Smart Pension, Vaillant, Hilti i brojni drugi.
Zahvaljujemo kolegama iz Q Agency na cjelokupnoj organizaciji posjeta i prelijepom gostoprimstvu.

Skip to content