Upute za izradu prezentacije

UPUTE ZA PRIKAZ USMENE prezentacije

Autor koji usmeno izlaže rad treba obavezno pripremiti Power Point prezentaciju 10 do 15 slajdova s najvažnijim informacijama iz rada i ograničena je na 10 do 15 minuta.

 

UPUTE ZA PRIKAZ E-POSTER prezentacije

Molimo sve autore sažetaka prihvaćenih za E-POSTER prezentaciju da predaju svoj e-poster slanjem na e-mail adresu: optometry@vvg.hr u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do 01. studenog 2022. godine.

E-posteri biti će predstavljeni na konferenciji koristeći 43-inčne monitore rezolucije 1080 x 1920 u portretnom formatu (vertikalno, područja širokog zaslona 16:9). E-Poster mora biti usklađen s ovim dimenzijama, dakle, samo ako je potrebno, širinu i visinu treba mijenjati proporcionalno, uvijek poštujući omjer visine: širina = 16:9.

Prihvaćamo sljedeće formate: power point, jpeg, .jpg, .bmp, .png.

Svakom e-posteru je dodijeljen terminal za određeno vremensko razdoblje, a izlagači trebaju ostati na dodijeljenom terminalu za vrijeme naznačenog vremena. Svaki terminal ima sustav pretraživanja za delegate za navigaciju kroz bazu podataka, tako da će svaki e-poster biti dostupan izvan dodijeljenih vremena.

Pružena informacija je puna odgovornost autora.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

 

S poštovanjem,

Organizacijski odbor 1. studentske konferencije optometrije „dr. Božo Vojniković”

Skip to content