MS.VVG

Predstavljamo vam projekt “MS.VVG – Dani Microsofta na Veleučilištu Velika Gorica”.

Od 18.02.2013 do 20.02.2013 održati će se drugi po redu Dani Microsofta na Veleučilištu Velika Gorica, pod nazivom “MS.VVG”.

Djelatnici tvrtke Microsofta i Microsoft partneri u suradnji sa Veleučilištem Velika Gorica tri dana će prezentirati  svim zainteresiranim studentima najnovije tehnologije iz područja sistemskog i programskog inženjerstva koje je proizvela tvrtka Microsoft. Prezentacije spomenutih razvojnih alata odvijat će se u sklopu predavanja i radionica na kojima će se prikazati studentima novi pristup razvoju programskih rješenja. Također, približiti će se studentima “cloud” usluge koje su dostupne u području sistemskog i programskog inženjerstva.

Ovim projektom, Veleučilište Velika Gorica napravilo je značajan iskorak  u približavanju najmodernijih razvojnih tehnologija, usluga i koncepata iz područja informacijskog komunikacijskog inženjerstva. Trenutno niti jedna visokoobrazovna ustanova u Republici Hrvatskoj nema ovakav format dostupnosti informacija i prijenosa znanja svojim studentima, i što je još važnije, izvan okvira osnovnog obrazovnog plana i programa studija iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Raspored predavanja

Prijava učesnika

Skip to content